Masterclass Sveta sekusalnost dostupan je od danas!

Dobrodošla na moj Youtube kanal

Youtube je mesto na kojem delim najviše besplatnog edukativnog sadržaja na temu isceljenja trauma, ženstvenosti, muževnosti, partnerskih odnosa, svesne seksualnosti i u svežijim videima - braka. Započni svoj put širenja svesti i otvaranja za ljubav kroz moj sadržaj - odmah!

Hajde da se upoznamo

Od nedavno – od žene koja je bila pasionirana („samo“) za isceljenje trauma koje su žene doživele na polju odnosa prema sopstvenom telu i seksualnosti, u moj fokus jasnije je ušlo i kreiranje odnosa i braka ukorenjenog u ljubavi i istini. U ovom videu čeka saznaćeš malo više o meni i tome šta da očekuješ u novim videima na kanalu.

 

Počni odavde sa mojim YT sadržajem

Za početak – jedan jednostavan i praktičan video koji će ti približiti – kako ja to „vidim svet“ i koje su benefiti toga ako i ti primeniš moje iskustvo i znanje.

A sad malo kontraverze

Teme koje dižu prašinu, ukazuju istinu koju ne želimo da vidimo i bole. Rad na sebi nije samo lep i lak – rad na sebi sastoji se od sagledavanja stvari koje radimo pogrešno, preuzimanja odgovornosti za svoje emotivne reakcije i stavove koji nam ne služe – i njihovu promenu.

Čekam te na YouTube kanalu

Radujem se nedeljnom širenju svesti i otvaranju srca i tela koje će ti moj sadržaj pružiti. Vidimo se!
Korpa0
There are no products in the cart!
Nastavi kupovinu
0