Masterclass Sveta sekusalnost dostupan je od danas!

Ova Politika korišćenja kolačića objašnjava šta su kolačići i kako se koriste i čini sastavni deo Politike privatnosti i Uslova korišćenja. Trebate pročitati ovu politiku korišćenja kako biste saznali kakve kolačiće koristi sajt www.tamaraetera.com.

ŠTA SU KOLAČIĆI?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se preuzimaju na vaš računar, mobilni uređaj ili drugi uređaj koje sadrže informacije o vašem korišćenju web stranice među ostalim korisnicima. Kolačići tipično ne sadrže informacije pomoću kojih bi se korisnik mogao lično identifikovati. Ne čuvamo osetljive lične podatke u kolačićima koje koristimo.

VRSTE KOLAČIĆA KOJE KORISTIMO

Kolačići mogu biti ”trajni” ili ”sesijski”. Trajni kolačići ostaju na vašem ličnom računaru ili mobilnom uređaju kada izađete sa mreže, dok se sesijski kolačići brišu čim zatvorite svoj web pretraživač.

Koristimo sesijske i trajne kolačiće u dole navedene svrhe:

Neophodni Kolačići

Vrsta: Sesijski kolačići

Svrha: Ovi kolačići su od suštinskog značaja za pružanje usluga dostupnih preko veb stranice da bi vam omogućili da koristite njene funkcije.

Kolačići Funkcionalnosti

Vrsta: Trajni kolačići

Svrha: Ovi kolačići nam omogućavaju da zapamtimo izbore koje napravite kada koristite ovu web stranicu, kao što je pamćenje jezičkih preferencija. Svrha ovih kolačića je da vam pruže lično iskustvo prilikom korišćenja web stranice i da izbegnete ponovo unos podešavanja svaki put kada koristite ovu veb stranicu.

KOJE LIČNE INFORMACIJE PRIKUPLJAJU KOLAČIĆI?

Kolačić sadrži tekstualni niz koji sadrži informacije o pregledaču. Za rad nije neophodno da kolačić prepozna odakle ste, on samo treba da zapamti vaš pregledač.

DA LI MOGU DA POVUČEM SVOJ PRISTANAK?

Nakon što ste nam dali pristanak u pogledu korišćenja kolačića, na vašem računaru ili uređaju biće sačuvan kolačić koji ovo podešavanje pamti za naredni put. Ukoliko u bilo kojem trenutku želite da povučete svoj pristanak, biće potrebno da izbrišete kolačiće preko podešavanja u internet pregledaču. Za dodatne informacije o brisanju ili blokiranju kolačića posetite aboutcookies.org.

KADA KORISTIMO KOLAČIĆE?

1. PRAĆENJE

Kolačići se koriste za prikupljanje statističkih podataka o tome kako korisnici upotrebljavaju naš sajt. Na primer, za dobijanje uvida u to kako posetioci koriste web sajt tako da možemo da ga poboljšamo, u smislu njegove upotrebljivosti.

2. GOOGLE ANALITIKA

Ova web stranica koristi Google Analytics za analizu korišćenja web stranice. Google Analytics upotrebljava kolačiće za prikupljanje standardnih podataka internetskih zapisnika i posetilaca ili podataka u anonimnom obliku. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi web stranice (uključujući IP adresu) prenose se Google-u. Informacije se zatim koriste za procenu korišćenja web stranice posetioca i za prikupljanje statističkih izveštaja o aktivnostima na web sajtu.

Google-ova pravila o privatnosti dostupna su na adresi: https://www.google.com/policies/privacy/

Google je razvio dodatni program za pregledač za JavaScript Google analitike kojim se ona isključuje (ga.js, analytics.js, dc.js). Ukoliko želite da budete isključeni iz Google analitike, možete da preuzmete i instalirate dodatni program za svoj mrežni pregledač.

3. DRUŠTVENI I DRUGI MEDIJI

Sajt www.tamaraetera.com koristi dugmad i/ili dodatke za društvene i druge medije, koji vam omogućavaju da se na različite načine povežete sa društvenim mrežama, portalima i drugim internet servisima. Da bi to funkcionisalo, veb stranice društvenih medija, poput Instagrama, Facebook-a, TikTok-a, LinkedIn-a, odnosno Youtube i Spotify postaviće putem našeg websajta kolačiće koji se mogu koristiti da poboljšaju vaš profil na tim web stranicama ili doprinesu podacima koje čuvaju u različite svrhe navedene u njihovim politikama privatnosti.

Kada podatke šaljete putem obrasca kakav se nalazi na kontakt stranicama sajta www.tamaraetera.com, kolačići mogu biti postavljeni tako da pamte jednom ostavljene korisničke podatke za buduću korespondenciju.

ONEMOGUĆAVANJE I BLOKIRANJE KOLAČIĆA

Možete da onemogućite ili blokirate kolačiće u bilo kom trenutku promenom konfiguracije vašeg pretraživača. Ovo će vam omogućiti da odbijete instalaciju svih ili nekih kolačića.

Onemogućavanje kolačića može uticati na funkcionalnost ove web stranice u oblastima u kojima su kolačići neophodni za funkcionisanje.

Tamaraetera.com zadržava pravo da promeni ovo obaveštenje. Sve eventualne promene biće pravovremeno objavljene na sajtu www.tamaraetera.com.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za dodatna pitanja, u vezi ove Politike korišćenja kolačića, možete kontaktirati sa Tamaraetera.com putem sledećih kontakt podataka: info@tamaraetera.com.

Korpa0
There are no products in the cart!
Nastavi kupovinu
0