Masterclass Sveta sekusalnost dostupan je od danas!

Radi sa mnom

Možete raditi sa mnom kroz grupni mentorski program

Program od 4 meseca

Vraćanje svojoj
ženskoj prirodi

Za sve žene koje su izgubile sebe ili se osećaju kao da nikad nisu ni upoznale svoju žensku prirodu. Za žene koje gube sebe u partnerskom odnosu ili propuštaju partnersku ljubav iz straha da ponovo ne izgube sebe...

Možete raditi sa mnom kroz snimljene online masterclass programe

Masterclass

Isceljenje rane nastale iz odnosa sa majkom

Da li si ikada osetila kao da nisi baš smela - ili idalje ne smeš - da budeš potpuno “svoja”? iskrena, autentična razigrana i vesela, spontna, emotivna - ranjiva, tužna, ljuta… Da li si se ikada osetila kao da postoji zabrana da budeš žena koja jesi?

Masterclass

Umetnost ženske predaje kroz arhetip Device

Vreme je da prestaneš da čekaš – dozvolu ili dokaz da je bezbedno – da budeš svoja spontana žena. Vreme je da ti tvoja spontana ženska priroda polako postane – prirodna! Ovaj masterclass možeš gledati online.

Masterclass

Buđenje ženske receptivnosti kroz arhetip Zavodnice

Oslobodi svoju ženstvenu stranu i zaceli svoje rane - zavodi bez griže savesti i pronađi konačno svoju pravu ljubav! Ovaj masterclass možeš gledati online.

Paket Radionica

 

Isceljenje rane nastale iz odnosa sa ocem

Paket radionica "Isceljenje rane nastale iz odnosa sa ocem" jeste spoj dve radionice koje se bave različitim aspektima, jedna se bavi temom "bes i odgovornost", druga se bavi temom "bol i oprost".

Rad 1 na 1 trenutno nije dostupan.

Korpa0
There are no products in the cart!
Nastavi kupovinu
0