Masterclass Sveta sekusalnost dostupan je od danas!

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na web sajt www.tamaraetera.com

Ovim putem informišemo naše posetioce o poštovanju relevantnih propisa o zaštiti podataka o ličnosti i omogućavanja ostvarivanja prava lica čiji se podaci obrađuju.

Pristupanjem ovom sajtu i korišćenjem sajta prihvatate Uslove korišćenja zajedno sa Politikom Privatnosti sajta, bez ograničenja.

Ako se sa njima ne slažete ili ih ne prihvatate u potpunosti, molimo vas da napustite sajt.

Pristupom, pretraživanjem i/ili upotrebom sajta www.tamaraetera.com, potvrđujete da ste pročitali i razumeli ove uslove i saglasni ste da se njima obavežete i postupate u skladu sa svim važećim zakonima i propisima.

IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

Tamaraetera.com zadržava pravo da ažurira ove Uslove Korišćenja i Politiku Privatnosti u bilo koje vreme. Svaka promena stupa na snagu odmah nakon objavljivanja na sajtu.

Zato vas podsećamo da periodično proverite Uslove Korišćenja i Politiku Privatnosti.

Svako dalje pristupanje i korišćenje sajta www.tamaraetera.com nakon navedenih izmena će podrazumevati da ste saglasni sa izvršenim promenama.

ZAŠTITA INTELEKTUALNE SVOJINE

Svi sadržaji objavljeni na sajtu su u isključivom vlasništvu Tamaraetera.com, koji su postavljeni na ovaj sajt od strane vlasnika ili uz njenu dozvolu i zaštićeni su pravom intelektualne svojine.

Sadržaj sajta www.tamaraetera.com se može jedino i isključivo koristiti za ličnu upotrebu i u nekomercijalne svrhe.

Sadržaj sajta kao i svi delovi sadržaja predstavljaju zaštićeno autorsko pravo koje pripada vlasniku sajta www.tamaraetera.com.

Intelektualna svojina, uključujući sve zaštićene znakove, poslovno ime, logo znakove, tekstove, podatke, fotografije i/ili grafizme, u isključivom je vlasništvu Tamaraetera.com ili je u vlasništvu trećih lica koja su prenela pravo korišćenja istih na Tamaraetera.com.

Nepoštovanje uslova korišćenja, odnosno neovlašćeno korišćenje sadržaja ili bilo kog dela sadržaja dostupnog na sajtu, smatra se povredom autorskog prava u skladu sa odredbama postojećeg Zakona o autorskom i srodnim pravima, te podleže materijalnoj i krivičnoj odgovornosti.

Nije dozvoljeno umnožavanje, modifikovanje, reprodukovanje, javno prikazivanje ili distribuiranje, prodavanje, kopiranje ili na bilo koji drugi način upotrebljavanje i činjenje dostupnim trećim licima sadržaja ili bilo kog dela sadržaja sa sajta, bez prethodnog pisanog odobrenja ili pisane saglasnosti vlasnika i kreatora sadržaja Tamaraetera.com.

Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za isti.

Dozvoljeno je objavljivanje sadržaja sa ovog sajta, pod uslovom da je vidljiv izvor informacija, odnosno obavezno navođenje da je sadržaj preuzet sa sajta www.tamaraetera.com.

Tamaraetera.com zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni uslove korišćenja i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posledice proizašle iz promena uslova korišćenja. Promene uslova korišćenja stupaju na snagu u trenutku objavljivanja.

LINKOVI KA INTERNET SAJTOVIMA TREĆIH LICA

Sajt www.tamaraetera.com može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije Tamaraetera.com. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi vam pružili što više informacija. Tamaraetera.com ne kontroliše i nije odgovorna za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova.

Molimo vas da proverite na linkovanim sajtovima kakva je njihova politika privatnosti.

Tamaraetera.com ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti Tamaraetera.com.

ODRICANJE I OGRANIČENJE OD ODGOVORNOSTI

Sadržaj na sajtu Tamaraetera.com služi isključivo u informativne svrhe. Prenošenjem ili prijemom informacija sa ovog sajta ne zasniva se odnos između posetioca sajta i Tamaraetera.com.

Usled toga, Tamaraetera.com ne snosi bilo kakvu odgovornost za gubitak ili štetu koja nastane u vezi sa upotrebom informacija, materijala, mišljenja, bloga, novosti na sajtu, niti za gubitak ili štetu nastalu na računarskim programima, platformi ili podacima korisnika sajta, koji su nastali u vezi sa upotrebom sajta Tamaraetera.com, bilo koje gubitke ili štetu koja nije prouzrokovana povredom od strane Tamaraetera.com, poslovne gubitke, gubitke profita, gubitke podataka, indirektne, posledične ili specijalne gubitke i/ili štete, gubitke komercijalnih ili poslovnih mogućnosti, ušteda ili popusta, uključujući bilo koje gubitke ili štete koje su bile predvidive u vreme kada su doneti ovi Uslovi korišćenja.

Tamaraetera.com ne snosi odgovornost prema korisnicima sajta zbog bilo kog kršenja Uslova korišćenja izazvanog događajima ili okolnostima koje su bile van razumne kontrole Tamaraetera.com.

Svako dalje pristupanje i korišćenje sajta Tamaraetera.com će podrazumevati da ste saglasni sa navedenim odredbama o odricanju i ograničenju odgovornosti.

KONTAKTIRAJTE NAS

Svoje pojedinačne upite vezane za konkretna pitanja možete uputiti mejl info@tamaraetera.com.

Svaka odgovornost koja nastane kao posledica ili u vezi sa upotrebom informacija na ovom sajtu je isključena.

Ovi Uslovi korišćenja stupaju na snagu 2023. godine.

U slučaju bilo kakvih pitanja vezanih za sajt www.tamaraetera.com, možete kontaktirati putem sledećih kontakt podataka: info@tamaraetera.com.

Korpa0
There are no products in the cart!
Nastavi kupovinu
0