Masterclass Sveta sekusalnost dostupan je od danas!
Povratak korenima

Vraćanje svojoj ženskoj prirodi

Program za žene koje žele da se ostvare u ljubavi (4 meseca).

Upis trenutno nije otvoren. Ako želiš da budeš u toku sa sledećim upisom - upiši svoje podatke na listu čekanja na dnu stranice.
Pogledaj šta ćeš dobiti radom na ovom programu

Ovaj program garantovano te:

Na ovom programu ćeš dobiti:
Tamara Etera Ikonice 1.png

14 snimljenih predavanja od 60min

Tamara Etera Ikonice 2 1.png

Nedeljne zadatke u pdf obliku

Tamara Etera Ikonice 3 1.png

Vežbe utelovljenja

Tamara Etera Ikonice 3 1.png

4 meseca rada na ovom programu

Sledeći upis planira se na jesen 2024. ali još uvek nije potvrdjen. Tačni datumi, uslovi i cena biće naknadno objavljeni.

Ako želiš da budeš u toku – upiši se na listu čekanja.

Program se sastoji od dva dela, svaki od po 7 lekcija, i traje 4 meseca.

Istraži same lekcije i strukturu programa:

Prvi deo: Prvo pronađi sebe

Živimo u svetu u kome niko više ne zna – šta to znači biti žena? Niko nas ne uči o sopstvenoj prirodi i vreme je da to promenimo!

Ovo je uvod u svet u kome je žena voljena i slobodna, zaštićena i portal života i ljubavi. Sve što je potrebno jeste da se vratiš svojoj prirodi – ne treba da izgradiš “nove” delove sebe – treba da se vratiš nekim davno zaboravljenim. Ko je ta žena u tebi – ona koja postoji iza svih rana? Setimo se.

Odvojenost od tela jedan je od najvećih problema sa kojim se suočavamo u savremenom svetu. Nemoguće je spoznati ženstvenost dok se ne vratimo u telo i na ovom predavanju pričamo o:

Mudrosti, jeziku i tempu tela – upoznajemo sa svojim suštinskim nivoom postojanja. Fiziologija i energetika ženskog tela, ženskih reproduktivnih organa. Ciklična priroda žene, ritmičnost našeg tela i nervnog sistema.

Grubost je postala “normalna” – dok je nežnost – “ekskluziva”. Ovo moramo promeniti – i ovo je 100% ženska odgovornost! Učimo kako da budemo nežne prema sebi, kako da prepoznamo glas kritičara i kako da ga utišamo. Učimo kako da živimo u tempu svog postojanja. Spuštamo se u potpuno drugu ravan postojanja od one u kojoj si inače – u ravan u kojoj vreme teče sporije, sve je iracionalno i ako nemaš očekivanja da treba da bude drugačije – ovo je prostor najvećeg uživanja i opuštanja. Sporost i zaštita od večnog glasa kritičara kao novo-otkrivena umetnost ženskog principa.

Ženski bes, agresija, potreba za kastracijom i kako je zagrliti. Nije sve žensko samo mekano i ljubavno – itekako postoje mračni delovi nas – koji nas nekada mogu spasiti – a nekada ubiti. Upoznavanje ovog dela svoje prirode neophodno je da bismo mogle da hodamo sigurno u sebe – a u isto vreme – svesne veličine ove neobuzdane sile – i obazrivo. U upoznavanju sa ovim divljim delom sebe – leži i svest o tome – šta nam je najviše potrebno od muškaraca – i šta – ukoliko to ne dobijemo – će nas ostaviti ljutima i suvima.

Žena ne juri – ona prima. Živimo u svetu kada smo “vredni onoliko koliko se trudimo” – i čak – gazimo svoje potrebe da bismo postigli neke “ciljeve”. U ovom delu učimo o receptivnosti – umetnosti primanja i senzualnosti i kako da svaki tvoj dah bude sočan i ispunjen uživanjem – umesto trudom i umorom. Dublje upoznavanje sa prirodom ženske magnetičnosti kroz povezivanje sa matericom. Duboko prepuštanje svojoj prirodi i veri u to da je to naš najveći zadatak – da budemo to što jesmo – dubinski i potpuno – i da će se sve ostalo savršeno posložiti. Ulazak u temu umetnosti ženske predaje.

Današnji svet pati od ogromne gordosti i ego-centričnosti – kako muškarci – tako i žene. Ovde učimo davno zaboravljene lepote bivanja ženom, spoznajemo svu tu ljubav koju možemo pružiti “sa kolena”. Ego nam se često nađe na putu ljubavi – kako prema sebi tako i prema drugima – i vreme je da spoznamo protiv-otrov – u praksi. Meditacija, molitve celim svojim bićem koje smekšavaju tvrdost naše fasade i dozvoljavaju nam da se istinski predamo višem vođstvu.

Naša najdublja svrha i ostvarenje. Žene su tu da vole zarad ljubavi – jer se kroz ljubav ostvaruju, a ne zarad cilja. Dok juriš “njega” – mašiš poentu – suština je biti u stanju ljubavi. Objekat ljubavi postaje manje bitan – bitno je stanje u koje ulaziš – stanje mira, poravnanja i harmonije sa sopstvenom prirodom. Naša služba jeste – ljubav.

Drugi deo: Da bi pronašla njega

Živimo u svetu koji nas je ubedio da su muškarci slabi, da nas ne poštuju i ne cene. Ja sam tu da te ovim programom uvedem u svet u kome su muškarci moćni, odgovorni, časni, zaštitnici i jedva čekaju da nas usreće – samo su se i oni udaljili od svoje prirode. Baš zato – ako spoznamo svoju i njihovu prirodu – i setimo se našeg originalnog dizajna – brzo i lako možemo doći do sklada i harmonije – umesto bivanja u večnom ratu.

Često mislimo da su muškarcima najbitnije naše grudi ili zadnjica – šminka ili “koliko brzo i lako” ćemo dati zadovoljstvo – ali to nije istina.

Kada spoznaš za čime svaki muškarac zaista najdublje čezne – i kada naučiš kako da mu to od srca pružiš – zauzećeš posebno mesto u njihovom životu.

Danas mislimo da ćeš muškarcu pomoći da se “probudi” tako što ćeš doći kod njega i kritikovati ga za sve što pogrešno radi – ali to nije istina. Taj pristup zapravo ne radi.

U ovoj lekciji učimo – kako žena koja ima znanja o polaritetima budi muškarca – na način na koji zapravo radi.

Kako odrastamo u svetu koji nas uči da smo “jednaki” u smislu – isti – niko nas nije naučio da muškarci i žene ne razmišljaju i ne razgovaraju na isti način. Naučićeš kakva komunikacija je najučinkovitija a kakvu treba zaobići.

U ovoj lekciji učimo – kako žena koja ima znanja o polaritetima budi muškarca – na način na koji zapravo radi.

Govore nam kako je “normalno” da strast nestane kroz vreme – ali to zapravo nije normalno. Strast nestane kad nestane polaritet – kad izađeš iz uloge žene – a on izađe iz uloge muškarca. Suština znanja o polaritetima jeste mogućnost da živimo i harmoniju i strast u svom partnerstvu – dugoročno – a ne samo na početku. U ovom predavanju učimo kako da se vratimo svojoj zavodljivosti i kako da probudimo strast, u njemu ii u odnosu

Danas je sramota reći da je muškarac “iznad” a žena “ispod”, jer nas ovo uvek podseti na potlačivanje. Ipak – priroda muške energije jeste Solarna – Sunčana – Nebeska, dok je ženska zemaljska. Samim tim – žena je “dole” – u telu – i tu se ostvaruje – dok je muškarac “gore” – na nebu. Ovo je tabu tema koju moramo pokrenuti – no kada je spoznamo dubinski – kroz prirodu postojanja u kojem živimo – umesto otpora doživimo olakšanje i uživanje.

I zauvek ostani u njegovom srcu, jer se tako biva ženom.

Korpa0
There are no products in the cart!
Nastavi kupovinu
0